Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

METRO AG

METRO Cash & Carry International – повече от 50 години в подкрепа на малкия независим бизнес

Със своите над 760 обекта в 25 държави, МЕТРО Кеш енд Кери е световeн лидер в търговията на едро и най-голяма компания в структурата на METRO GROUP.

Повече от 50 години МЕТРО Кеш енд Кери развива своя уникален b2b модел на международните пазари. Асортиментът на МЕТРО Кеш енд Кери отговоря адекватно на нуждите на професионалните ни клиенти - независими предприемачи от малкия и среден бизнес. Хотелите, ресторантите, заведенията за обществено хранене, закусвалните, малките и средни търговци на дребно, както и дружества и предприятия от всякакъв вид намират в нашите магазини всичко, необходимо за успеха на своя бизнес. Ние предлагаме свежест, качество, достъпност, най-добрата стойност за парите и професионално обслужване – ключови елементи за успеха на нашите клиенти и предпоставка за динамичния ни растеж в Източна Европа и Азия.

Повече за METRO Cash & Carry International:

https://www.metro-cc.com

METRO GROUP е международен лидер в търговията на едро и в търговията с храни. В основата ѝ стоят търговските линии METRO/MAKRO Cash & Carry и Real. METRO/MAKRO Cash & Carry развива дейността си по целия свят в търговията на едро с над 760 търговски обекта в 25 страни. Real оперира с над 280 хипермаркета в Германия, което я нарежда сред лидерите в страната в този бранш.

Групата включва още специалистите по доставки Classic Fine Foods, Rungis Express and Pro à Pro. Тези компании осигуряват на METRO присъствие по целия свят и силни позиции в сектора за дистрибуцията на храни (FSD).

Портфолиото от нови компании на METRO включва също така start-up мрежата на METRO Accelerator в партньорство с Techstars, която подкрепя предприемачески екипи от целия свят в създаването на дигитални решения за бизнеса.

Повече за структурата на METRO GROUP

https://www.metroag.de/en/company/company-structure

Повече за METRO GROUP:

https://www.metroag.de/en

Виж повече за МЕТРО