Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

METRO AG

METRO Cash & Carry International – 50 години в подкрепа на малкия независим бизнес

Със своите над 750 обекта в 28 държави, МЕТРО Кеш енд Кери е световeн лидер в търговията на едро и най-голяма компания в структурата на METRO GROUP.

Повече от 50 години МЕТРО Кеш енд Кери развива своя уникален b2b модел на международните пазари. Асортиментът на МЕТРО Кеш енд Кери отговоря адекватно на нуждите на професионалните ни клиенти - независими предприемачи от малкия и среден бизнес. Хотелите, ресторантите, заведенията за обществено хранене, закусвалните, малките и средни търговци на дребно, както и дружества и предприятия от всякакъв вид намират в нашите магазини всичко, необходимо за успеха на своя бизнес. Ние предлагаме свежест, качество, достъпност, най-добрата стойност за парите и професионално обслужване – ключови елементи за успеха на нашите клиенти и предпоставка за динамичния ни растеж в Източна Европа и Азия.

Повече за METRO Cash & Carry International:

http://www.metrogroup.de/en/metro-cash-and-carry

МETRO GROUP обединява компании с водещи позиции в Европа и света - METRO/MAKRO Cash & Carry - лидер в търговията на едро; Media Markt и Saturn -  верига № 1  в областта на електрониката в Европа; Redcoonонлайн магазин за потребителска електроника, продаващ на територията на 10 европейски държави; Real - една от водещите вериги хипермаркети в Германия, предлагаща всички типове продукти за бита под един покрив и други.

Повече за METRO GROUP:

http://www.metrogroup.de/en


Виж повече за МЕТРО