Игри с награди

Пазаруването в МЕТРО може да бъде истинска игра, особено когато ти носи и награди. Тук ще намериш информация за официалните промоционални кампании, организирани от МЕТРО, както и съвместно с наши доставчици и партньори, с една обща цел - да превърнем пазаруването в забавление. Ако в сайта ни не откриваш информация за промоционална активност с награди, свързана с МЕТРО България, свържи се с нас за повече информация.  

Спечели с Mastercard® и МЕТРО

Период на кампанията: 5.06 - 6.08.2023 г.

Играй за мечтаното пътуване! С всяка покупка от МЕТРО на стойност поне 100 лв., направена в периода от 5 юни до 6 август 2023 г. и заплатена с твоята карта Mastercard®, можеш да участваш за страхотни награди за мечтаната почивка.
Виж повече

Горещо или студено? Бъди готов за всичко с термоизолираща чанта METRO Professional

Период на кампанията: 1 - 15.06.2023 г.

Пазарувай в МЕТРО за поне 300 лева, купи термоизолираща чанта METRO Professional и вземи 30 лв. отстъпка от покупката ти веднага.

Виж повече

Купи продукти Coca-Cola и получи бонус 50 лв. с ДДС за пазаруване в МЕТРО

Период на играта: от 8 юни до 5 юли 2023 г.

Купи продукти с марките Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cappy, Fuzetea, Monster, Aquarius, Банкя и Роса в каквато и да е комбинация и разфасовки на обща стойност от 1000 лв. с ДДС, от магазините на МЕТРО и получи бонус за пазаруване в МЕТРО на стойност 50 лв. с ДДС.
Запознай се с Общите условия

Минали игри

Тук можеш да намериш информация относно минали игри и промоционални кампании, организирани от МЕТРО България, както и съвместно с наши доставчици и партньори

метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър