Свободни позиции

Станeте част от екипа на МЕТРО

Свободни позиции

Разгледайте работните позиции в компанията и кандидатствайте още сега за някое от обявените свободни места. Дори да не намерите своята позиция сред предложенията ни днес, ни изпратете документите си. Напишете ни какво искате да работите и в какво сте добри и ние ще се свържем с вас, когато се открие такава възможност в компанията. Можете да ни изпратите вашата автобиография на jobs@metro.bg  

Свободни позиции в метро
Разгледайте обявите за работа в компанията и кандидатствайте още сега за някое от обявените свободни места. 
Към списъка

често задавани въпроси

За ваше улеснение сме подбрали някои от най-често задаваните ни въпроси, свързани с кариерните възможности в МЕТРО Кеш енд Кери България.

Видях на няколко места една и съща обява за работа, но с различен референтен номер. Трябва ли да кандидатствам по всяка една от тях?

Няма нужда да кандидатствате по всяка една от тях, документите отиват на едно и също място. Референтният номер ни помага да разберем къде точно сте видели обявата.

Кандидатствах за работа в МЕТРО. Кога мога да очаквам отговор?

Ние разглеждаме всички кандидатури, които постъпват при нас, но се свързваме само с одобрените по документи кандидати. Ако сте сред тях, очаквайте обаждане в рамките на 1-2 седмици след изтичане на обявата за работа.

Как мога да кандидатствам за работа в МЕТРО?

Във всяка обява е описан съответният начин на кандидатстване. В случай че в момента няма свободна позиция, която да отговаря на вашите интереси, можете да изпратите документите си на e-mail: jobs@metro.bg

Само в София ли мога да кандидатствам за работа?

Обслужващият ни офис се намира в София. Ако се интересувате от позиции в нашите магазини обаче, можете да кандидатствате за всеки от 9-те града, в които МЕТРО присъства. Следете публикуваните позиции в секцията “Свободни работни позиции”.

Какви документи трябва да изпратя, за да кандидатствам за работа при вас?

Във всяка обява е описан съответният набор от документи, които трябва да изпратите за позицията.

Кой ще има достъп до документите, които изпращам?

Достъп до изпратените документи ще имат специалистите от отдел “Човешки ресурси” и преките ръководители, които отговарят за съответната позиция.

Бях на интервю при вас, кога ще получа отговор?

Ще получите отговор от нас в срока, уточнен на самото интервю. 

Защита на лични данни при кандидатстване за работа в МЕТРО