Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Мастер клас Японска кухня с Киоши Хайамизу

След успеха на Майсторския клас, който се проведе в МЕТРО Академия през февруари тази година, Киоши Хайамизу дойде отново у нас за да покаже интересни техники от японската кухня.

На 18.09.2013 и 19.09.2013 в МЕТРО Академия се проведе Мастер Клас с акцент  към японската кухня. Повече от 60 човека посетиха двата Мастер класа и останаха изключително доволни и впечатлени от японският  Майстор готвач.

 През първия ден темата беше европейска фюжън кухня с традиционни японски техники и соев сос, като майстора впечатли с гостите с интересна и непозната за българските готвачи техника за обработка на шаран и използването на соевия сос и традиционни японски техники към типично български рецепти.

През втория ден основната тема беше Сосове и марини от японски соев сос, като отново бяха демонстрирани различни рецепти, сосове и марини на базата на соев сос и това как може да го използваме успешно в България и да го пригодим към българския вкус.