Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Празничен кулинарен конкурс на МЕТРО

Коледа и Нова Година  е време, в което много от нас остават вкъщи и правят това, което най-много обичат – създават оригинални и вкусни празнични кулинарни изненади.

Ето защо МЕТРО  Академия иска да зареди с положителни емоции и празничен ентусиазъм всички свои приятели, кулинарни блогъри, като им отправи поредното кулинарно предизвикателство!

Заданието е в две части – Бъдни вечер и Коледа/Нова година.

1. Предложете вашето виждане за гозбите, които трябва да бъдат споделени с най-близките хора на Бъдни вечер – обърнете се към традицията, но не забравяйте и да импровизирате.

2. Изпитайте своя креативизъм – предложете 5 степенно меню за вечерта на Коледа или самата Нова година. Създайте тържество на визията, вкуса и аромата и се представете с най-добрите и предпочитани от Вас ястия.

Експериментирайте и се забавлявайте, позволете на въобръжението да ви води!

Изпратете до 3 януари описание и снимки от блюдата намерили място на масата за Бъдни вечер и 5 степенното си меню за Коледа или Нова година, както и рецептите, за всяко едно от тях, на адреса на МЕТРО Академия - metro.academy@metro.bg.

МЕТРО Академия ще отличи най-добрите предложения и ще покани победителите на 4-тия рожден ден на МЕТРО Академия, който е през месец февруари 2016 г.!

Ще бъдат раздадени и специални награди, които ще бъдат оповестени по-късно, за да бъде изненадата по-приятна и по-голяма!