Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Блогъри и професионални готвачи опитаха ястията от филма „Повелителят на кухнята“ в МЕТРО Академия

Блогъри и професионални готвачи опитаха ястията от филма „Повелителят на кухнята“ в МЕТРО Академия

След специална прожекция на филма гостите видяха презентация на пъдпъдък, агнешко и заек по рецептите на лондонския шеф Marcus Wareing, консултант на продукцията.

Готварското шоу „подгря“ кулиналните ентусиасти за българските финали на световните „кулинарни оскари“ - Bocuse d’Or, които ще се проведат в зала №6 на Интер Експо Център на 11 и 12 ноември.

С визия и вкус достойни за двузвездния Michelin ресторант„Marcus“  в Knightsbridge, рецептите от нашумелия филм „Повелителят на кухнята“ (Burnt) бяха презентирани пред повече от 40 кулинарни блогъри и професионални готвачи, в края на специална прожекция на нашумялата лента в МЕТРО Академия.

Събитието организирано от МЕТРО Академия, Форум филм и кулинарния сайт Блоговодител съчета филмовата премиера за блогъри с кулинарно шоу, подготвено от шеф готвачите Милен Панев, Милен Златев и Алекс Иванчев.

Българският римейк на кулинарните шедьоври подгогвени от шеф Marcus Wareing за „Повелителят на кухнята“, по нищо не отстъпваше на оригиналните блюда и рецепти, използвани в „кухненските“ сцени от филма.

Филмовата прожекция в МЕТРО Академия „подгря“ кулинарните ентусиасти за българското издание на световното състезание Bocuse d’Or – известно като „кулинарните оскари“, което ще се проведе на 11 и 12 ноември в зала №6 на Интер Експо Център и което ще излъчи българския представител за европейското издание на престижната награда в Будапеща.