Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Календар на обученията

Азиатска кухня

Азиатска кухня

В този курс ще се запознаете с основни ястия от азиатските региони – Китай, Япония, Корея, Тайланд. Шеф Робин ще ви покаже как да приготвите различни видове...
За записване и информация: 02 976 2 490

  • 7.2.2020 г.
  • 100 лв.
  • Робин Виляреал

За повече информация

Прясна паста и ризото

Прясна паста и ризото

По време на този курс ще ви запознаем с различните видове брашна и тяхното предназначение. Ще разберете всички начини и условия за замесване и оформяне на перфектната паста.
За записване и информация: 02 976 2 490

20.1.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев

Азиатска кухня

Азиатска кухня

В този курс ще се запознаете с основни ястия от азиатските региони – Китай, Япония, Корея, Тайланд. Шеф Робин ще ви покаже как да приготвите различни видове...
За записване и информация: 02 976 2 490

7.2.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Робин Виляреал

Детски кулинарен курс

Детски кулинарен курс

Осигурете на децата си един незабравим и много забавен ден в МЕТРО Академия! Доведете ги на детски кулинарен курс, по време на който ще ги научим как сами да приготвят лакомствата си.
За записване и информация: 02 976 2 490

8.2.2020 г.

10:00 - 14:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Телешко месо

Телешко месо

За любителите на телешкото сме подготвили нещо наистина вълнуващо. Заедно с шеф Юри Велев ще разкрием тайните и тънкостите в приготвянето на крехко и сочно телешко.
За записване и информация: 02 976 2 490

12.2.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев

Шоколад и вино

Шоколад и вино

В месеца на любовта, заедно с Веселин Дойков, ще приготвим изключително вкусни и атрактивни шоколадови десерти. В случай, че ви стане прекалено сладко, сме подготвили вина, които да допълнят неустоимия вкус.
За записване и информация: 02 976 2 490

14.2.2020 г.

18:00 - 21:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Шоколадови десерти

Шоколадови десерти

В най-романтичния месец в годината смело можете да ни се доверите, за да ви покажем как готвенето с любимия човек може да се превърне в едно наистина забавно, вкусно и сближаващо преживяване.
За записване и информация: 02 976 2 490

15.2.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Кетъринг

Кeтъринг

Ако искате да впечатлите вашите клиенти, приятели и любими хора, заповядайте на нашия специален курс и се потопете в света на кетъринга.
За записване и информация: 02 976 2 490

17.2.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев и Веселин Дойков

Ориенталска кухня

Ориенталска кухня

Искате да се потопите в екзотиката на Ориента и да изживеете незабравимо вкусно пътешествие из благоуханния свят на ориенталската кухня? Очакваме ви на курса „Ориенталска кухня“, за да ви покажем разнообразни и провокиращи сетивата комбинации от Изтока и Запада.
За записване и информация: 02 976 2 490

11.3.2020 г.

18:00 - 21:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев

Основи на сладкарството

Интензивен курс „Основи на сладкарството“

Курсът e подходящ както за напълно начинаещи, така и за професионалисти, които искат да запълнят пропуските си или да научат нови техники в приготвянето на неустоими сладки изкушения.
Дата на провеждане - 13.03, 14.03, 20.03, 21.03.2020г.
За записване и информация: 02 976 2 490

13.3.2020 г. - 21.3.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Многокомпонентни десерти, съчетани с коктейли

Многокомпонентни десерти, съчетани с коктейли

По време на курса ще се научите да прилагате основните и класически френски техники за направата на модерни десерти и подходящо да съчетавате различните текстури, аромати и вкусове.
За записване и информация: 02 976 2 490

24.3.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Аранжиране на храна и маса

Аранжиране на храна и маса

По време на курса ще се запознаете с основните принципи за прецизно аранжиране на храната, най-често срещаните грешки, както и съвети за тяхното избягване.
За записване и информация: 02 976 2 490

25.3.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев и Веселин Дойков