Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Календар на обученията

Мастър клас „Висше сладкарство“

Мастър клас „Висше сладкарство“

По време на тези два дни световноизвестният и доказал се сладкар Лука Аргелеш ще ви демонстрира приготвянето на някои от най-изкусните му шедьоври, които ще имате възможността и да дегустирате:
За записване и информация: 02 976 2 490

  • 26.9.2019 г. - 27.9.2019 г.
  • 570 лв.
  • Лука Аргелеш

За повече информация

Мастър клас „Висше сладкарство“

Мастър клас „Висше сладкарство“

По време на тези два дни световноизвестният и доказал се сладкар Лука Аргелеш ще ви демонстрира приготвянето на някои от най-изкусните му шедьоври, които ще имате възможността и да дегустирате:
За записване и информация: 02 976 2 490

26.9.2019 г. - 27.9.2019 г.

9:00 - 17:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Лука Аргелеш

Френска кухня

Френска кухня

Френската кухня служи за основа на развитието на съвременната кулинария. От векове французите са известни с изтънчения си вкус и с това, че поставят началото на всяка световна кулинарна тенденция.
За записване и информация: 02 976 2 490

30.9.2019 г. - 1.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Марк Рапино

Основи на готварството

Основи на готварството

Курсът ще се проведе в четири последователни петъка през м. Октомври - 04.10, 11.10, 18.10 и 25.10.2019г. от 10:00 до 16:00 часа. Цената за четирите посещения е общо 180 лв. Можете да се възползвате от преференциална цената 150 лв. за ранни записвания и плащане до 20.09. 2019г.
За записване и информация: 02 976 2 490

4.10.2019 г. - 25.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев и Веселин Дойков

Ресторантски десерти

Ресторантски десерти

По време на курса Веселин Дойков ще ви покаже както по-сложни, многокомпонентни и времеемки десерти, така и по-семпли, но не по-малко ефектни и вкусни.
За записване и информация: 02 976 2 490

14.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Молекулярна кухня

Молекулярна кухня

Молекулярната кухня е нов подход към храната и начина, по който се поднася. В нея се пресичат кулинарията и химията, затова за едни това е наука, за други – изкуство.
За записване и информация: 02 976 2 490

17.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Милен Златев

Кето рецепти

Кето рецепти

Кето диетата, която през последната година набра изключителна популярност, е вид нисковъглеродно хранене с преобладаване на мазнините в менюто.
За записване и информация: 02 976 2 490

26.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев и Веселин Дойков

Веган десерти

Веган десерти

По време на курса, Веселин Дойков ще ви покаже как да приготвяте неустоими десерти без животински продукти и да внесете разнообразие в менюто си.
За записване и информация: 02 976 2 490

28.10.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков