Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Календар на обученията

Мастър клас „Бира“

Мастър клас „Бира“

В Майсторски клас „Бира“ на МЕТРО Академия двама от професионалистите с най-голям принос за развитието на бирената култура в България ще ви обяснят как се произвежда бирата в индустриални и в домашни условия...
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 150 лв.

  • 14.5.2017 г.
  • 150 лв.
  • Любомир Чонос и Карел Рьоел

За повече информация

Мастър Клас – Сладкарство с Нина Тарасова

Мастър Клас – Сладкарство с Нина Тарасова

ЦПО „Хотелиерска лига“ организира съвместно с МЕТРО Академия Мастър Клас - Сладкарство!
По време на майсторски клас курсистите ще придобият и допълнителни знания свързани с приготвянето на основни сладкарски кремове...
За записване и информация: 0892 33 44 55 и 0876 05 55 01
Цена на курса – 980лв

24.4.2017 г. - 26.4.2017 г.

10:00 - 18:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Нина Тарасова

Tailandska - 320x360_5_

Тайландска кухня

Тайландската кухня е комбинация от вкусове, вдъхновени от традициите основно на индийската и китайската кухня. За разлика от тях, тайландската кухня не се свързва с няколко конкретни съставки – разнообразието е голямо и дава възможност на готвача да разгърне потенциала си.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80лв

9.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Робин Вилареал

Модерна италианска кухня

Модерна италианска кухня

Италианската кухня съчетава в себе си редица регионални готварски традиции, всяка от които има своите специфични продукти, готварски тънкости и местни специалитети.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80лв

10.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Милен Златев

Мастър клас „Бира“

Мастър клас „Бира“

В Майсторски клас „Бира“ на МЕТРО Академия двама от професионалистите с най-голям принос за развитието на бирената култура в България ще ви обяснят как се произвежда бирата в индустриални и в домашни условия...
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 150 лв.

14.5.2017 г.

10:30 - 16:30

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Любомир Чонос и Карел Рьоел

Су вид - нискотемпературно готвене

Су вид - нискотемпературно готвене

Готвенето с вакуум при ниска температура, известно навсякъде по света с френския термин sous vide (су вид) - „под вакуум“, е техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80лв

17.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Валери Нешов

Гръцки специалитети с омар

Гръцки специалитети с омар и други морски дарове

Отличителното за националната гръцка кухня е огромното разнообразие от тематики и стилове на приготвяне на ястията. Безспорно първата асоциация, която правим с гръцката кухня са морските дарове и безбройните специалитети, които се приготвят с тях.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80лв

18.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Георгос Ангелов и Веселин Дойков

320x360_meksikanska

Мексиканска кухня

Мексиканската кухня не се изчерпва с такос и гуакамоле. Елате и се запознайте с Робин, който е израснал в Мексико и ще ви демонстрира разнообразното кулинарно наследство на тази страна.
Цена на курса: 80 лв.
За повече информация: +359 2 97 62 490

22.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Робин Виллареал

Азиатска кухня

Азиатска кухня

В този курс ще се запознаете с основни ястия от азиатските региони – Китай, Япония, Корея, Тайланд и др. Ще разгърнем познанията ви извън познатото суши и нудъли, за да преоткриете истинския чар на тази необятна кухня.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80лв

23.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Дико Томчев

Американски десерти

Американски десерти – съботен курс

Brownie на английски, а на български: брауни, браунис или брауниз.
Запишете се за курса и научете тънкостите при приготвянето на този типичен американски десерт и различните негови вариации...
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 60 лв

27.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Модерна италианска кухня

Модерна европейска кухня и различни техники

Тенденциите в кулинарията напоследък се сменят по-често и от модните такива. Заповядайте на курса, на който шеф Антонио Иванов ще ви представи най-новите възприятия за европейска кухня и иновативни техники за приготвянето й.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80 лв

29.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Антонио Иванов

Летни десерти, сорбета и освежаващи напитки

Летни десерти, сорбета и освежаващи напитки

Температурите се покачват все повече, но това далеч не означава, че трябва да се лишим от сладките изкушения. Заповядайте на курс с шеф Алекс Иванчев, който ще ви покаже разнообразие от леки, летни десерти със сезонни плодове, сорбета...
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 80 лв

30.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Алекс Иванчев

Стекове и подходящи гарнитури

Стекове и подходящи гарнитури

Как предпочитатеда бъде приготвен вашият стек Rare, Medium rare, Medium well или Well done? Заповядайте и ще научите, как да приготвите перфектните стекове, с най - качествените продукти и по най - подходящия начин.
За записване и информация: 02 976 2 490
Цена на курса – 60 лв

31.5.2017 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков