Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Календар на обученията

Азиатска кухня

Азиатска кухня

В този курс ще се запознаете с основни ястия от азиатските региони – Китай, Япония, Корея, Тайланд. Шеф Робин ще ви покаже как да приготвите различни видове...
За записване и информация: 02 976 2 490

  • 24.1.2020 г.
  • 100 лв.
  • Робин Виляреал

За повече информация

detski koleden 320x360_1

Коледен курс за деца

Предстои един от най- любимите и дългоочаквани празници за децата – Коледа, най-вълшебното време в годината. Подарете на малчуганите си едно незабравимо, изпълнено с много усмивки коледно изживяване на този кулинарен курс.
За записване и информация: 02 976 2 490

7.12.2019 г.

10:00 - 14:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков и Юри Велев

 Коледни десерти от цял свят

Коледни десерти от цял свят

Коледа е това вълшебно време от годината, което обединява всички различия, събира семейства, носи щастие. Всички се събираме около трапезата и похапваме от най-любимите ястия, които сме чакали през година. Може би най-обединяващо от всичко е десертът!
За записване и информация: 02 976 2 490

11.12.2019 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

 Сладкарски мастър клас с Карим Буржи

Сладкарски мастър клас с Карим Буржи

Декември е месецът на празниците и един от тях за нас ще е присъствието на Карим Буржи в МЕТРО Академия. Сладкар на световно ниво, който задава тенденциите в тази област.
За записване и информация: 02 976 2 490

15.12.2019 г. - 17.12.2019 г.

9:30 - 17:30

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Карим Буржи

Десертите на баба приготвени днес

Десертите на баба приготвени днес

Всички си спомняме с умиление за всички бабини десерти от големия червен рецептурник на „Балкан турист“, но все по-рядко (освен, ако не са приготвени от баба) срещаме тези десерти и ги похапваме.
За записване и информация: 02 976 2 490

18.1.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Веселин Дойков

Прясна паста и ризото

Прясна паста и ризото

По време на този курс ще ви запознаем с различните видове брашна и тяхното предназначение. Ще разберете всички начини и условия за замесване и оформяне на перфектната паста.
За записване и информация: 02 976 2 490

20.1.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Юри Велев

Азиатска кухня

Азиатска кухня

В този курс ще се запознаете с основни ястия от азиатските региони – Китай, Япония, Корея, Тайланд. Шеф Робин ще ви покаже как да приготвите различни видове...
За записване и информация: 02 976 2 490

24.1.2020 г.

10:00 - 16:00

МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км

Робин Виляреал