Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Японска кухня

Японска кухня
  • 30.1.2018 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Петър Николов
  • 80 лв.


Японската кухня е известна като една от най-здравословните, не само заради това, че рибата е най-често срещаната съставка в менюто, но и заради методите на приготвяне. В японската кухня пърженето е изключение, набляга се на печени и варени ястия. По време на курса шеф Николов ще ви покаже как да приготвите някои от основните видове суши и нудълс, както и други типични за тази кухня ястия.

 

За повече информация: тел: +359 2 97 62 490 
Цена на курса – 80 лв. 
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Начало:10:00 часа 
Продължителност: 6 часа 

e-mail: METRO Academy 

Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Петър Николов

Петър Николов

Петър Николов започва кариерата си през 2002 г. като готвач в кухнята на хотел Хилтън София. През 2008 г. се присъединява към екипа на новооткрития тогава японски ресторант SASA“, където ръководи кухнята през следващите 4 години. Междувременно през 2011г. се печели титлата  "Готвач на годината"  по време на „Национална кулинарна купа България“,а в началото на 2012г. печели и златото на първия „Bocuse d’Or“организиран в България. От 2013г. става част от екипа на най- големия бизнес хотел в София – „Кемпински Хотел Зографски“, по настоящем хотел „Маринела София“, като старши заместник главен готвач, кадето се изявява и до днес. Шеф Николов  е член на журитата на „Национална кулинарна купа България“ и „Bocuse d’Or“ – България.


Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се