Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Основи на печивата и сладкарските изделия

Основи на печивата и сладкарските изделия
  • 15.2.2018 г. - 18.2.2018 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 240 лв.


Курсът ще се проведе в четири последователни дни 15, 16, 17 и 18 февруари от 10:00 до 16:00 часа. Цената за четирите посещения е общо 240 лв. Можете да се възползвате от преференциална цената  200 лв  за ранни записвания и плащане до 05.02. 2018г. Целта на тези курсове е да се постави стабилна теоретична и практическа основа от знания при желание за развитие в сферата на кулинарията. Курсът e подходящ както за напълно начинаещи, така и за вече практикуващи, които биха искали да запълнят пропуски или да обогатят знанията си.
МЕТРО Кеш енд Кери България е сертифициран център за профеционални обучения (ЦПО) и след успешно завършване на курса, участниците ще получат удостоверение по част от професия, одобрено от НАПОО.

Модулите, които ще бъдат заложени във всеки от дните са:
I ден: Безопасност в кухнята; Сладкарско гастро оборудване; Качествена характеристика и подготовка на суровините;
II ден: Основи и техонологии на хлябопроизводството и печивата; Практика: тесто с мая, маслено тесто, парено тесто, яйчено тесто.
III ден: Основи на сладкарството; Практика: пандишпанови, маслени, белтъчни блатове, блатове със смлени ядки; сладкарски кремове и сиропи– маслени, млечно-нишестени и млечно-брашнени, плодови безяйчени и белтъчни кремове.
IV ден: Практика: работа със захар и шоколад, модерни ресторантски десерти и техники.

За повече информация: тел: +359 2 97 62 490 
Цена на курса – 240 лв. (200лв. при ранни записвания и плащане до 05.02)
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Начало:10:00 часа 
Продължителност: 24 часа (15, 16, 17 и 18 февруари по 6 часа всеки ден)

e-mail: METRO Academy 

Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.


Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се