Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Великденска работилница за деца

Великденска работилница за деца
  • 3.4.2018 г.
  • 10:00 - 14:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Веселин Дойков
  • 50 лв.


Осигурете на децата си един незабравим и много забавен ден в МЕТРО Академия! Доведете ги на детски кулинарен курс, по време на който ще ги научим как сами да приготвят лакомствата си. Идеята на курса е да покажем на децата, че и здравословната и полезна храна може да бъде не по-малко вкусна от обичайните за тях изкушения.
Елате да се позабавляваме и да приготвим великденски вкусотии: мини кюфтенца със салата, козуначени кифлички, курабийки и др. Освен приготвянето на храната и този път ще предизвикаме децата да покажат артистичните си заложби чрез декориране на курабийките и боядисване на яйца. Ще покажем лесни и ефектни начини за декориране, с които да се справят  дори най-малките участници. Всичко това както обикновено ще е съчетано с много забава, нови приятели и здравословно похапване.За повече информация: тел: +359 2 97 62 490 
Цена на курса – 50 лв. 
Ниво:Любителски
Начало:10:00 часа 
Продължителност: 6 часа 

e-mail: METRO Academy 

Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

 

Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.

Веселин Дойков

Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се