Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Обяд за училище – детски кулинарен курс

Обяд за училище – детски кулинарен курс
  • 14.9.2018 г.
  • 10:00 - 14:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Веселин Дойков
  • 40 лв.


Учебната година започва, а с нея и ежедневните чуденки за здравословен, вкусен и подходящ обяд, който децата да си вземат от вкъщи вместо да се хранят с бързи закуски. По време на този курс ще разкажем на децата кои всъщност са здравословните храни и как и с какво е добре да ги приготвят. Ще им дадем много бързи и лесни идеи за обяд, който да приготвят сами или с много малко помощ от родителите си. Разбира се, готвенето ще бъде превърнато в забавление, подобаващо за финал на лятната ваканция.

За повече информация: тел: +359 2 97 62 490 
Цена на курса – 40 лв. 
Ниво:Любителски
Начало:10:00 часа 
Продължителност: 4 часа 

e-mail: METRO Academy 

Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.

Веселин Дойков

Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се