Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Су вид

Су Вид
  • 21.1.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 80 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

 

Готвенето с вакуум при ниска температура, известно навсякъде по света с френския термин sous vide (су вид) - „под вакуум“, е техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Уникално в тази технология: пресният продукт (с помощта на специално оборудване) се опакова във вакуум плик, в който при нужда се добавят и подправки. Пакетът се поставя в съд с гореща вода и се готви за около 12 часа при температура в диапазона 50 - 68 градуса. На този курс ще ви разкрием още специфики и тънкости за тази технология на готвене.

 

За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.
Начало:10:00 часа
Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

 

 

Шеф Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.