Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Десерти в три стъпки

Десерти в три стъпки
  • 1.4.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 80 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

На първи април, съвсем не на шега, ще ви покажем, че сладкарството е постижим занаят за всеки. Е, няма да приготвяме гурме  десерти, но няма да останете разочаровани. Не е задължително десертите да са многокомпонентни, да съдържат безброй съставки и 2 листа инструкции за приготвянето им, за да са вкусни и ефектни. Ако не вярвате, заповядайте в МЕТРО Академия и Веселин Дойков ще ви докаже, че ако използвате качествени и добре подбрани продукти, успехът ви е гарантиран и без сложни рецепти!


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.
Начало:10:00 часа
Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.