Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Италианска кухня и вино

Италианска кухня и вино
  • 9.4.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 80 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Италианската кухня е любима на милиони хора по света, както и у нас. Тя  съчетава в себе си редица регионални готварски традиции, всяка от които има своите специфични продукти, готварски тънкости и местни специалитети. Разнообразието, което се предлага откъм храна, е всеизвестно – пастата, пиците, супите, сладкишите, сладоледите  – всички те са поднесени с уникален вид и незабравим вкус.
Шеф Велев ще разчупи класическите италиански рецепти чрез модерни техники за приготвяне и съвременен привкус. Ще наблегнем на по-свежата и пролетна част от италианското меню.
Всички тези кулинарни изкушения ще бъдат умело съчетани с подходящите вина, препоръчани от винените специалисти на МЕТРО.
За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.
Начало:10:00 часа
Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Шеф Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.