Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Сладоледи и сорбета

Сладоледи и сорбета
  • 8.6.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 80 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

За пръв път сладоледът се поднася преди три хиляди години в домовете на богатите китайци като  изискан десерт - сладък сок от пресни плодове, смесен със сняг или лед.
И тъй като лятото е тук, все по-често прибягваме до различни методи, които да ни помогнат да понесем жегите по-леко, а именно да похапнем от сладкото ледено изкушение.
По време на този курс, Веселин Дойков ще ви покаже как да приготвите различни видове сладолед както с професионална машина, така и в домашни условия. Ще ви разкрие тънкостите на сорбето и ще ви даде интересни напътствия за употребата на ледените изкушения като компонент от други десерти.


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.