Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Тайландска кухня

Тайландска кухня
  • 18.6.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Робин Виляреал
  • 80 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Тайландската кухня е комбинация от вкусове, вдъхновени от традициите основно на индийската и китайската кухня. За разлика от тях, тайландската кухня не се свързва с няколко конкретни съставки – разнообразието е голямо и дава възможност на готвача да разгърне потенциала си. Съставките за всяка рецепта, начинът на приготвяне и презентацията й зависят основно от индивидуалните предпочитания  и въображението на кулинаря. Ако искате да навлезете в тайните на тайландската кухня и да опитате автентични ястия, заповядайте на курса с шеф Робин Виляреал.

*Курсът ще се води на английски, но ще бъде с превод на български!


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.
Начало:10:00 часа
Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Робин Виляреал Монсеррат
 
Робин Виляреал Монсеррат

Робин
е всестранно развита личност с интереси и занимания във всяка област, за която се сетите. Роден във Филипините, отраснал в Мексико, завършва образованието си в Ню Йорк (биолог), заминава за Австралия и работи 10 години като пилот, обожава дайвинга и фотографията. С кулинария започва да се занимава почти случайно виждайки реклама на Cordon Blue Academie D`Art Culinaire De Paris в Париж, от където получава и дипломата си. Работи  дълго време в ресторант в Монако, отличен с 3 звезди Мишлен, но както той сам казва:
„Лесно е да сготвиш нещо скъпо. По-предизвикателно е да направиш нещо вкусно на достъпна цена.“ Воден от необходимостта от предизвикателства се озовава в България като преподавател в Кулинарна Академия  HRC. Шеф Робин има значителен преподавателски опит в международни кулинарни училища Le Cordon Bleu Académie D´Art Culinaire De Paris и Glion Institute of Higher Education Switzerland. Освен майсторството му във френската и интернационалната кухня, специалност на Робин са сладкарството, хлебарството, както и Тайландската кухня.
Това, на което учи учениците си, е да ценят и уважават корените си, да съхраняват българското, генетично заложеното от дедите ни.
Единственото правило и ограничение, което той налага в кухнята е: Ако не си в настроение, не готви!