Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Фотография с мобилен телефон и работа със социални мрежи

Фотография с мобилен телефон и работа със социални мрежи
  • 5.7.2019 г.
  • 10:00 - 17:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Бояна Стоилова
  • 80 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Бояна е Специалист Дигитален Маркетинг с над 5 години опит при планиране и реализиране на онлайн кампании, и по-специално – кампании в социални мрежи.
По време на обучението тя ще ви запознае с основните специфики и техники при смартфон фотографията. Ще ви сподели кои приложения да използвате и как да извлечете максимална полза от тях.  Ще получите и съвети "от кухнята" при използване на кадрите в социалните мрежи, трикове за поддържане на вашите страници и идеи за видео рецепти.За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 7 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Бояна Стоилова

 

Бояна Стоилова

Бояна е специалист Дигитален Маркетинг с над 5 години опит при планиране и реализиране на онлайн кампании, и по-специално – кампании в социални мрежи.
При работата си за редица български и чуждестранни компании, Бояна участва активно в създаването и адаптацията на фото и видео съдържание, предназначено за онлайн среда.
В МЕТРО Академия, тя води обучение за основните специфики и техники при смартфон фотографията, също така не пести съветите си относно използването на кадрите в социалните мрежи.