Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Детски кулинарен курс

Детски кулинарен курс
  • 12.7.2019 г.
  • 10:00 - 14:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Веселин Дойков
  • 40 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Със затоплянето на времето и появата на многообразието от пресни плодове и зеленчуци, идва и време за промяна на менюто.
Подарете на малчуганите си едно незабравимо, изпълнено с много усмивки изживяване на този кулинарен курс. По време на него ще посрещнем децата с чаша домашно приготвен студен чай, ще се забавляват приготвяйки вкусни и здравословни кулинарни чудеса.


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Детски

Цена на курса - 40 лв.
Начало:10:00 часа
Продължителност: 4 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.
ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ