Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Барбекю и бира

Барбекю и бира
  • 20.7.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Филип Анастасиу
  • 80 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

В този курс ще научите различните специфики на качествените червени и бели меса, начини за съхранение и видове ястия, които могат да бъдат приготвени с тях, както и атрактивни начини за приготовление на барбекю. Ще ви представим начини за термична обработка, при които ще получите най–малко фира. Ще ви покажем последните тенденции при техниките на предварителна и топлинна обработка на месата.
Ще приготвим роуст биф, „сърф енд търф“, вариации на скара и други.
А какво би било барбекюто без една студена бира? За да не се чудите кой вид бира на каква храна подхожда – ще ви улесним и ще ви разкажем в детайли за разликите между видовете и уместните съчетания. Ще подберем по нещо за всеки вкус, разбира се, и ще дегустираме.За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Шеф Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.