Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Лятно кулинарно училище

Лятно кулинарно училище
  • 9.8.2019 г.
  • 17:00 - 20:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Веселин Дойков
  • 200 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Този курс е предвиден за начинаещи кулинари или вече захванали се по-сериозно с готвенето ентусиасти, които искат за запълнят празнините в знанията си и да научат основни правила, техники и тънкости.
По време на курса ще научите как се приготвят основните сосове и бульони, как да обработвате и готвите различните видове меса, варива. Разликите между различните брашна и кое за какво е най-добре да използвате и, разбира се, ще се приготвят и десерти.

Курсът ще се проведе в рамките на 4 дни:
9.08 и 16.08 – от 17 до 20 часа
10.08 и 17.08 – от 10 до 15 часа


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Любителски

Цена на курса - 200 лв.

Начало:17:00 часа

Продължителност: 16 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.

Веселин Дойков