Да! И такова нещо съществува – зеленчуков десерт. Определено не са по-малко сладки и вкусни от стандартните плодови, шоколадови и прочее десерти, на които сме свикнали. Съставките са необичайни, но това по-никакъв начин не нарушава вкусовите качества, дори ги обогатява. Някои от десертите ще бъдат приготвени с карфиол, морков, домати и спанак.
За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Цена на курса - 80 лв.
Начало:
10:00 часа
Продължителност: 6 часа
e-mail: METRO Academy
Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.
ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ
Веселин Дойков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.
В България стажува в някои от най-известните ресторанти като ''Talents'' и „ANDRé (
под менторството на шеф Андре Токев). Специализира печива и
сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel
Хемпшир, Англия.
Научете първи за промоциите ни от нашия нюзлетър
Запишете се
или
Регистрирайте се за МЕТРО карта