Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Мастър клас „Висше сладкарство“

Мастър клас „Висше сладкарство“
  • 26.9.2019 г. - 27.9.2019 г.
  • 9:00 - 17:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Лука Аргелеш
  • 570 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Сладкарството вече не е само част от готварството, но и от изкуството. По време на тези два дни световноизвестният и доказал се сладкар Лука Аргелеш ще ви демонстрира приготвянето на някои от най-изкусните му шедьоври, които ще имате възможността и да дегустирате:

-    Pastel de Nata (Пащел де Ната)
-    Cottage cheese tart (Тарт със сирене Cottage)
-    Fios de ovos (Прежда от яйца)
-    Almond tart (Бадемов тарт)
-    Pão de rala (Рала хляб)
-    Eggy goes to the beach (Яйце отива на плаж)
-    “Moura” Stone (Моура камък)
-    Chouxcolate and caramel (Шоколад и карамел)
-    Berries and vanilla (Горски плодове с ванилия)
-    Wasp nest (Гнездо на оси)

За повече информация:

тел: +359 2 97 62 490
e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 570 лв.

Курсът ще се проведе на 26 и 27 септември

Начало:9:00 часа

Продължителност: 16 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Лука Аргелеш

 

Лука Аргелеш

Лука е 36 годишен интернационално обучен pastry chef с 18 години опит. Занимавал се е с моредно сладкарство във Франция, Италия, Австрия, Португалия, Малдивите и Великобритания. Завършил е Висшето кулинарно училище Ален Дюкас и Ив Тюри в Исинго ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Pâtisserie – Висше национално училище по сладкарство) и наскоро бе съдия в телевизионното предаване „Best Bakery - Португалия“. Той е посланик на Pavoni Italia и прави консултации за сладкиши в ресторанти и хотели по целия свят. През май тази година издаде първата си книга, посветена на сладкарството.