Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Френска кухня

Френска кухня
  • 30.9.2019 г. - 1.10.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Марк Рапино
  • 250 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Френската кухня служи за основа на развитието на съвременната кулинария. От векове французите са известни с изтънчения си вкус и с това, че поставят началото на всяка световна кулинарна тенденция. Какво по-хубаво от това да се учим на френска кухня от френски готвач!
През септември ще имаме честта шеф Марк Рапино да гостува в МЕТРО Академия и да ни покаже множество класически, а и модерни техники за приготвяне на френски специалитети.


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 250 лв.

Курсът ще се проведе на 30 септември и 1 октомври

Начало:10:00 часа

Продължителност: 12 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Марк Рапино

Марк Рапино

Марк Рапино е професионален готвач и  инструктор, специализирал във френска кухня, кетъринг обслужване и НАССР. Завършил е Висше училище по хотелиерство със специализация в класическа френска кухня. Марк е с над 35 години опит в сферата на кулинарията. Започва като студент в малки ресторанти, предлагащи традиционна френска кухня, няколко години работи и като консултант по кухненско оборудване и позиционирането му в професионални кухни. Бил е консултант и преподавател в Руанда, Конго и Замбия, където освен че обучава, научава много от местните и го прилага в рецептите си, които често са фюжън между класическа френска кухня с елементи от африканската. През последните години е преподавател в професионалната кулинарна гимназия в Париж.