Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Ресторантски десерти

Ресторантски десерти
  • 14.10.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 100 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Говорейки за ресторантски десерти, първите неща, за които се сещаме са бисквитена торта, суфле и палачинка с шоколад. Време е да разчупим този стереотип и да сверим часовниците си със съвременните кулинарни тенденции.
По време на курса Веселин Дойков ще ви покаже както по-сложни, многокомпонентни и времеемки десерти, така и по-семпли, но не по-малко ефектни и вкусни.
Ще научите как да прилагате основните и класически френски техники за направата на модерни десерти, как да съчетавате различните текстури, аромати и вкусове. Су-шеф Дойков ще ви покаже как да аранжирате различните десерти, каква посуда да избирате за всеки от тях и на каква температура да сервирате всеки от компонентите.За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков
ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.