Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Пица Класика и фокачи

Пица Класика и фокачи
  • 11.11.2019 г. - 12.11.2019 г.
  • 10:00 - 14:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Николай Ганов
  • 150 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

До скоро пиците у нас бяха с дебел блат и още по-дебела плънка от безброй продукти. В последно време все повече навлязоха автентичните италиански рецепти – тънко и хрупкаво тесто с  малко, допълващи се и създаващи баланс, продукти.
Кое е правилното брашно и кои са балансиращите продукти, ще научите от Ники Ганов по време на двудневния курс в МЕТРО Академия. Ще можете да проследите целия процес от замесването, до втасването на следващия ден и изпичането.


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 150 лв.

Курсът ще се проведе на 11 и 12 ноември

Начало: 10:00 часа

Продължителност: 8 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Николай Ганов

 

Николай Ганов


Инж. Николай Ганов
започва профeсионалната си кариера като пицар през 1992 г. в пицария „ Венеция„ която е и първата италианска пицария на пещ с дърва в България. За кратко от 1996 - 1997 г. работи в пицария „Мамма миа“ , а от 1997 г. е във верига Ресторант-Пицарии „Виктория“ като Главен технолог „ Пици и тестени изделия“, където работи и до днес. Интересите му са свързани с най-новите тенденции в производството на пици, хляб и part baked тестени изделия.Споделя, че за над 20-те си години в областта на рестораньорството е осъзнал, че винаги има нещо ново което да се види и научи в тази необятна област и с голямо желание посещава профилирани курсове и семинари в България и чужбина. Неколкократно специализира в Италия.