Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Десерти „Вкусовете на Прованс“

Десерти „Вкусовете на Прованс“
  • 19.11.2019 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Французите са всеизвестни майстори в кулинарията и най-вече в сладкарството. Възползваме се от всяка възможност да се докоснем до съвършенство на техните десерти, да усвоим техники, да научим традиционни и модерни рецепти.
По време на курса, сладкарят ни Веселин Дойков, ще ви покаже наученото от него по време на летните му стажове в Южна Франция при едни от най-добрите сладкари в света.
Ще се наблегне на употребата на традиционните за местността съставки: лавандула, мед, портокал, бадеми. Също така ще се приготви сладко с провансалски вкусове.



За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа наМЕТРО Академияслед като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като ''Talents''  и  „ANDRé( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.