Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Сладкарски мастър клас с Карим Буржи

 Сладкарски мастър клас с Карим Буржи
  • 15.12.2019 г. - 17.12.2019 г.
  • 9:30 - 17:30
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Карим Буржи
  • 1100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Декември е месецът на празниците и един от тях за нас ще е присъствието на Карим Буржи в МЕТРО Академия. Сладкар на световно ниво, който задава тенденциите в тази област.

По време на курса Карим ще приготви:

·         Banoffee (entremet & petit gateau)

·         Bolero (petit gâteau sphere)

·         Cocochoco travel cake

·         Eclairs au chocolat

·         Elmina (yule log - finger)

·         Flan parisien

·         Forêt noir (entremet)

·         La bise (entremet)

·         Miss pistache (petits gâteaux)

·         Passionata (entremet)

·         Roll cake vanilla strawberry (individual roll cake)

·         Tart hazelnuts 100% (petit gateau)


Курсът ще се проведе в рамките на 3 дни:
15.12-17.12 – от 09:30 до 17:30 часа


За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален

Цена на курса - 1100 лв

Продължителност: 24 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Шеф Карим Буржи

 

Шеф Карим Буржи

Шеф Карим Буржи  е роден в Сенегал, в семейство на ливанци. На ранна възраст той вече знае с какво иска да се занимава и следва стриктно мечтата си да бъде сладкар, което го отвежда във всеизвестната кулинарна институция „Le Cordon Bleu” в Париж.

По настоящем Карим живее и работи в Дубай, но и постоянно пътува за да води обучения и предава знанията и уменията си на сладкари от цял свят. Работил е като шеф сладкар за корпорацията Al Mana Group и е спомогнал за откриването в Дубай и Кувейт на една от най-големите световни сладкарски вериги „La maison du chocolat” (Шоколадовата къща). Също така е ръководил проекта по откриването на „Hermes Paris Cafe“ в Дубай Мол.

Неговите десерти (творби) са му спечелили стотици хиляди последователи от цял свят в социалните мрежи. В момента се занимава основно с консултантсво и водене на сладкарски мастър класове.