Десертите на баба приготвени днес
Заинтересовани ли сте?
Регистрирай се
Всички си спомняме с умиление за всички бабини десерти от големия червен рецептурник на „Балкан турист“, но все по-рядко (освен, ако не са приготвени от баба) срещаме тези десерти и ги похапваме.
Носталгично ще ви пренесем в онова време на пастички, сиропирани десерти и торти с домашно изпечени блатове. Ще заложим на класиката, но ще я приготвим днес и ще я съчетаем с модерното. Ще внесем детайли, които леко да изменят и по-скоро да подчертаят добре познатите вкусове.
За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Цена на курса - 80 лв.
Начало:
10:00 часа
Продължителност: 6 часа
e-mail: METRO Academy
Регистрирайки се, приемам общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.
ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ
Веселин Дойков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.
В България стажува в някои от най-известните ресторанти като ''Talents'' и „ANDRé ( под менторството на шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.
Научете първи за промоциите ни от нашия нюзлетър
Запишете се
или
Регистрирайте се за МЕТРО карта