Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Прясна паста и ризото

Прясна паста и ризото
  • 20.1.2020 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 80 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

По време на този курс ще ви запознаем с различните видове брашна и тяхното предназначение. Ще разберете всички начини и условия за замесване и оформяне на перфектната паста. Шеф Велев ще ви покаже как и какви зеленчуци може да добавите към тестото при замесването, както и рецепти за спагети, изцяло приготвени от зеленчуци. Ще ви презентираме и иновативни начини на декорация и поднасяне. Във втората част на курса ще разберете, че ризотото действително не се прави толкова лесно, колкото пастата, но приготвянето му не отнема повече от 30 минути (в повечето случаи). Елате и научете всички тънкости около майсторското приготвяне на тези ястия.



За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 80 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.