Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Многокомпонентни десерти, съчетани с коктейли

Многокомпонентни десерти, съчетани с коктейли
  • 24.3.2020 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Време е да сверим часовниците си със съвременните кулинарни тенденции!

По време на курса  ще се научите да прилагате основните и класически френски техники за направата на модерни десерти и подходящо да съчетавате различните текстури, аромати и вкусове. Су-шеф Веселин Дойков ще ви даде различни идеи за аранжиране, избор на посуда и специфики при сервиране за всеки от компонентите. Всеки от приготвените десерти ще бъде съчетан с подходящ за него алкохолен или безалкохолен коктейл!



За повече информация: тел: +359 2 97 62 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

 

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.