Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Безглутенови печива и десерти

Безглутенови печива и десерти
  • 24.7.2020 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Безглутеновото хранене става все по-популярно не само в световен мащаб, но и в България. Редица изследвания описват негативното влияние на продуктите, съдържащи глутен над организма, а ние в МЕТРО Академия ще разграничим митовете от истината. По време на този кулинарен курс ще приготвите пухкав безглутенов хляб и разнообразие от сладки, но една идея по-здравословни изкушения.

За записване и информация: 02 976 2 498 
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

 ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ
ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Веселин Дойков
се присъединява към екипа на МЕТРО Академия след като успешно завършва HRC кулинарна Академия . През 2015 г. специализира в Хилтън Майнц, Германия.

В България стажува в някои от най-известните ресторанти като  ''Talents''  и  „ANDRé ( под менторството на  шеф Андре Токев). Специализира печива и сладкарство в сладкарска къща пекарна „Козница“ и в Four Seasons Hotel Хемпшир, Англия.