Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Бургери и стекове

Бургери и стекове
  • 5.9.2020 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев и Веселин Дойков
  • 100 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Всички знаем какво се хапва през лятото - риба, морски дарове и сладолед, през зимата – топли супи, но за стековете и бургерите всеки сезон е подходящ! По време на курса Юри Велев ще ви покаже различни техники за приготвянето на месото и подходящи рецепти за всяка от тях. Рибата също не е за подценяване и далеч не е толкова лесна за готвене. А бургери ще си хапнем най-различни – с чедър или без, пикантни или не, с пресни или мариновани зеленчуци – както вие прецените. Ние ще ви издадем любимите си рецепти и съчетания, вие ще допълните с нещо от вас.


За записване и информация: 02 976 2 498
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

ЮРИ ВЕЛЕВ

ЮРИ ВЕЛЕВ

Главен готвач

Шеф Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г. Има  дългогодишен опит като главен готвач и управител на ресторанти в редица хотелски вериги, част от които хотел „Витоша“, „Интерконтинентал“, „Кемпински“, „Мариот“ и други. Работил е като консултант във фирма за продажба и изграждане на професионално кухненско оборудване. Специалист е в областта на италианска, френска, средиземноморска кухня и барбекю. Не спира да надгражда знанията си в тези кулинарни направления, но и интересът му към нови такива е нестихващ.

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Помощник-готвач

Веселин става част от нашия екип през 2016 г., след като завършва с отличие престижната HRC Culinary Academy. Има богат опит в сферата на печивата и сладкарството, благодарение на специализации в Англия и Германия. Бил е част от екипа на едни от най-популярните български ресторанти като „Talents”и “ANDRè”. Голямата страст на Веселин е сладкарството и по-конкретно съвременни ресторантски десерти. Не спира да се развива, посещавайки майсторски класове на доказали се шеф сладкари от цял свят. Имал е честта да работи с някои от тях по време на събития в МЕТРО Академия.

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ