Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Барбекю

Барбекю
  • 3.10.2020 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

В този курс ще научите различните специфики на качествените червени и бели меса, начини за съхранение и видове ястия, които могат да бъдат приготвени с тях, както и атрактивни начини за приготовление на барбекю. Ще ви представим начини за термична обработка, при които ще получите най–малко фира. Ще ви покажем последните тенденции при техниките на предварителна и топлинна обработка на месата.
Ще приготвим роуст биф, „сърф енд търф“, вариации на скара и други.


За записване и информация: 02 976 2 490
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

ЮРИ ВЕЛЕВ

ЮРИ ВЕЛЕВ

Главен готвач

Шеф Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г. Има  дългогодишен опит като главен готвач и управител на ресторанти в редица хотелски вериги, част от които хотел „Витоша“, „Интерконтинентал“, „Кемпински“, „Мариот“ и други. Работил е като консултант във фирма за продажба и изграждане на професионално кухненско оборудване. Специалист е в областта на италианска, френска, средиземноморска кухня и барбекю. Не спира да надгражда знанията си в тези кулинарни направления, но и интересът му към нови такива е нестихващ.