Домашни бонбони „Рафаело“
Необходими продукти за:
- 3 с.л. кокосово мляко;
- 4 с.л. кондензирано мляко;
- 3 с.л. кокосово брашно;
- 1 с.л. кокосово масло;
- 4-5 с.л. кокосови стърготини + 2 с.л. за поръсване;
- Бадеми;
- 2 с.л. мед или друг подсладител (ако кондензираното мляко не е подлсадено)
Начин на приготвяне:
1.Сложете всички съставки в купа и разбъркайте до получаване на еднородна смес.
- Ако сместа ви се струва рядка за оформянето на бонбони, добавете още малко от брашното и стърготините. Ако пък ви се струва прекалено гъста – добавете повече кондензирано мляко.
2.Преди да оформите като бонбони, оставете в хладилника за 1-2 часа.
3.Оформете сместа на малки топчета, като в средата на всяко поставите бадем.
Съвет: Може да променяте количеството на всяка от съставките спрямо вкуса си, стига да запазите консистенцията подходяща за оформянето на бонбони.
Може да съхранявате до 1 седмица в хладилник.
Научете първи за промоциите ни от нашия нюзлетър
Запишете се
или
Регистрирайте се за МЕТРО карта