Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Академия за деца

 МЕТРО Академия за деца

МЕТРО Академия за деца е насочена към най-малките любители на готварството. Целта на събитията е децата не само да се научат да приготвят всякакви вкусотии, а да получат основни познания за здравословното хранене, да изградят полезни хранителни навици и да намалят изхвърлянето на храна. Стимулираме детското любопитство чрез разнообразие от игри и съвместна работа в кухнята.

Детски рожден ден „Mастър шеф“

Ако искате да подарите на детето си едно незабравимо, нестандартно и образователно парти, заповядайте в МЕТРО Академия! Дайте възможност на децата да се развихрят в кухнята, така както вкъщи често им е забранено. Нека се научат сами да приготвят лакомствата си и да влязат в ролята на „мастър шеф”.

Децата се разделят на два отбора, всеки от които приготвя двустепенно меню за определено време. След изтичане на времето за приготвяне, отборите ще бъдат оценени по предварително изготвени критерии (вкус, външен вид, начин на сервиране, отборна игра). След „тежката надпревара“ децата заслужено ще похапнат вкусотиите, които сами са приготвили и ще потанцуват.

Рождените дни се провеждат в рамките на 2 или 3 часа, при минимална група от 10 деца, за които е необходимо да са навършили 6 години. Малките кулинари най-често приготвят торта и пица, но това може да бъде заменено по ваш избор и съобразено от нас с възрастта на децата.

Родителите могат да присъстват на рождения ден и за тях да бъде подготвен кетъринг. А при желание от ваша страна, можем да осигурим фотограф за събитието.

За повече информация – свържете се с нас.

Кулинарни курсове

Периодично в МЕТРО Академия се провеждат детски кулинарни курсове. Често са обвързани с предстоящ празник, като приготвяме традиционните за него ястия и обсъждаме различните обичаи. Наблягаме на сезонните продукти при подбора на рецепти и се стараем да поднасяме „непривлекателните“ за децата храни по атрактивен начин, за да ги преоткрият.

Може да следите програмата ни с кулинарни курсове тук.

Училищни тържества

Ако искате да изненадате учениците си с нещо забавно, интересно и в същото време поучително – заповядайте в МЕТРО Академия. За коледно тържество, завършване на учебната година или просто за да обогатим познанията им за здравословната храна и готвенето чрез практичен урок в кухнята.

За повече информация относно провеждането на такъв тип училищни мероприятия – свържете се с нас.

 

ГАЛЕРИЯ