Разядка със зрял боб

Рецепта за бърза и лесна разядка от боб, подходяща за всяка трапеза
Разядка с консервиран боб

Разядките в българската кухня често съдържат чушки и са пикантни. В тази рецепта залагаме на сладостта на сушените домати в съчетание с боб.

Време
:
20 мин
Трудност
:
Лесна
Брой порции
:
2

Необходими продукти

КоличествоПродукти
200г
зрял боб
50мл
олио
20г
сушени домати + 10 г за декорация
10мл
винен оцет
1стрък
пресен лук
10г
магданоз
5г
джоджен
4г
подправки (черен пипер и сол)

Начин на приготвяне

1
Свари боба и го отцеди от водата. След това го пасирай с нарязания пресен лук, сушените домати и солта.
2
Добави олио и оцет на тънка струя. Овкуси сместа с черен пипер.
3
Декорирай разядката по избор с пресен лук, магданоз, джоджен и сушени домати.