Риба и морски дарове – рецепти от цял свят

Риба и морски дарове
  • 13.7.2021 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Рибата и морските дарове са не само вкусни, но и много полезни и здравословни деликатеси. По време на курса шеф Юри Велев ще покаже разнообразие от продукти, вложени в рецепти от цял свят, както и различни техники за почистване, филетиране и обработка на риба и морски дарове. Шеф Велев ще разясни показателите за определяне качеството на прясната риба както и какви са предимствата при използването на цяла или филетирана риба. На курса ще научиш тънкости за приготвянето и поднасяне на различните видове риба и морски дарове, кои са подходящите подправки и с каква гарнитура би могъл да поднесеш рибните ястия на твоите гости.



За повече информация: тел: +359 2 97 62 498
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.


Юри Велев

ШЕФ ЮРИ ВЕЛЕВ

Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Кеш енд Кери България  през 2013 година, след дългогодишен опит във висококатегорийни хотелски вериги и бизнес хотели като хотел Витоша, Мариот, Ню Отани, Интерконтинентал и Кемпински. Бил е главен готвач и управител в Дипломатически клуб „Глория Палас“, готвач – презентатор за Конвотерм  в България, както и професионален консултант за заведения за бързо хранене относно гастрооборудването  в кухните и топлите точки.

Специализирал е италианска, френска и средиземноморска кухня; има голям опит в приготвянето на ястия на барбекю.