Сурови десерти

Сурови десерти
  • 3.8.2021 г.
  • 10:00 - 16:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Веселин Дойков
  • 100 лв.



Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Десертите са любимото изкушение в ежедневито ни, а какво по-добро, ако  съчетават здравословни продукти, невероятен вкус и можеш да ги приготвяш много бързо.
Всички ние непрекъснато виждаме тенденциите в световен мащаб към по-здравословно хранене, намаляването на консумацията на бяла захар, рафинирано брашно и трансмазнини, редуцирането на термичната обработка, защото се разрушават в значителна степен хранителните вещества дори в най-добрите продукти. Затова все повече се залага на приготвянето на десерти, съчетаващи повече свежи и натурални продукти и минимум топлинна обработка.
На курса шеф Дойков ще покаже разнообразни рецепти за сурови десерти, чиито съставки дават на организма ти важни хранителни елементи като фибри, магнезий, цинк, калий, витамини и много енергия. Те са изключително свежи и са здравословната алтернатива на традиционните торти, вафли, пасти и други. Ще научиш кои са най-подходящите продукти за приготвяне на сурови десерти, как да ги съчетаваш и как да експериментираш все повече и повече.



За повече информация: тел: +359 2 97 62 498
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Цена на курса - 100 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 6 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Веселин Дойков

ВЕСЕЛИН ДОЙКОВ

Помощник-готвач

Веселин става част от нашия екип през 2016 г., след като завършва с отличие престижната HRC Culinary Academy. Има богат опит в сферата на печивата и сладкарството, благодарение на специализации в Англия и Германия. Бил е част от екипа на едни от най-популярните български ресторанти като „Talents”и “ANDRè”. Голямата страст на Веселин е сладкарството и по-конкретно съвременни ресторантски десерти. Не спира да се развива, посещавайки майсторски класове на доказали се шеф сладкари от цял свят. Имал е честта да работи с някои от тях по време на събития в МЕТРО Академия.