Детски кулинарен курс

Детски кулинарен курс
  • 5.8.2021 г.
  • 10:00 - 14:00
  • МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
  • Юри Велев
  • 50 лв.Заинтересовани ли сте?

  Регистрирай се

Лятото е в разгара си, а се чудиш какви интересни занимания да измислиш за твоите малки палавници. Подари на детето си много вкусно и забавно преживяване в МЕТРО Академия по време на ваканцията. Това е мястото, където стимулираме детското въображение да твори и създава нови рецепти и кулинарни произведения в забавна и безопасна учебна среда.
По време курса ще ги научим как сами да приготвят лакомствата си, ще им покажем как да изненадат дори и теб с лесни и бързи вкусотии. Нашата цел е да събудим детското небце за хубавата  храна и да им покажем , че здравословното и полезното е не по-малко вкусно от обичайните за тях изкушения.За повече информация: тел: +359 2 97 62 498
Ниво: Подходящ за деца 5-16г.

Цена на курса - 50 лв.

Начало:10:00 часа

Продължителност: 4 часа

e-mail: METRO Academy

Регистрирайки се, приемам  общите условия за провеждане на кулинарни курсове в МЕТРО Академия.

Юри Велев

ЮРИ ВЕЛЕВ

Главен готвач

Шеф Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г. Има  дългогодишен опит като главен готвач и управител на ресторанти в редица хотелски вериги, част от които хотел „Витоша“, „Интерконтинентал“, „Кемпински“, „Мариот“ и други. Работил е като консултант във фирма за продажба и изграждане на професионално кухненско оборудване. Специалист е в областта на италианска, френска, средиземноморска кухня и барбекю. Не спира да надгражда знанията си в тези кулинарни направления, но и интересът му към нови такива е нестихващ.