кулинарни тиймБилдинги

Откъсни екипа си от рутината на работния процес и му подари вълнуващо и сплотяващо преживяване.

Какво по-сплотяващо занимание от едно наистина незабравимо съвместно готвене?

Кулинарният тиймбилдинг в МЕТРО Академия ти дава възможност да откъснеш колегите си от рутината на работния процес, да ги извадиш от зоната им на комфорт и да им подариш вълнуващо и сплотяващо преживяване!

Тиймбилдингът вплита стандартните работни процеси в иновативно и нестандартно кулинарно приключение, в което добрата стратегия, мотивацията, работата в екип и ефективното планиране на времето са ключови съставки за успех!

За нас готвенето е страст, удоволствие, сплотеност и любов, и се стремим да предадем тези емоции на всеки, който посети МЕТРО Академия.

Всяко събитие е уникално по рода си и го планираме спрямо предпочитанията на всеки клиент. Заедно с теб ще определим целите и ще предложим най-подходящите сценарии и тематика за екипа!

Освен любовта към храната, в МЕТРО Академия имаме афинитет към качествените напитки. Едно ястие не е завършено, ако не е съчетано с подходящата напитка. За тази цел при изготвянето на всяко меню се доверяваме на нашите сомелиери, бира и уиски специалисти, които грижливо ще подберат и презентират подходящите напитки, допринасящи за една незабравима вкусова експлозия.

Базата на МЕТРО Академия

Базата на Академията се простира на внушителните 840 м² и е напълно оборудвана с ресторант, професионална кухня, кът за бариста и 3 конферентни зали. Разполага с мултимедия и озвучаване, подходящи за провеждането на фирмени презентации и обучения.

При нас са добре дошли както малки, така по-големи групи, с които да превърнем тиймбилдинга в забавление и незабравимо вкусно пътешествие в света на кулинарията.

Имаш въпроси?
Нужна ти е повече информация за събитията в МЕТРО Академия– на линия сме да отговорим!
Свържи се с нас