Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Кулинарен тиймбилдинг

 Кулинарен тиймбилдинг

Какво по-сплотяващо занимание от едно наистина незабравимо съвместно готвене?

Кулинарният тиймбилдинг в МЕТРО Академия ви дава възможност да откъснете вашия екип от рутината на работния процес и да му подарите вълнуващо и сплотяващо преживяване!

Тиймбилдингът вплита стандартните работни процеси в кулинарно приключение, в което добрата стратегия, работата в екип и ефективното планиране на времето са ключови съставки за успех!

За нас готвенето е страст, удоволствие, сплотеност и любов, и се стремим да предадем тези емоции на всеки, който посети МЕТРО Академия.
Всяко събитие е уникално по рода си и се планира спрямо предпочитанията на всеки клиент. Заедно ще определим целите ви и ще ви предложим най-подходящите сценарии и тематика за вашия екип!

Освен любовта към храната, в МЕТРО Академия имаме афинитет към качествените напитки. Едно ястие не е завършено, ако не е съчетано с подходящата напитка. За тази цел при изготвянето на всяко меню се доверяваме на нашите сомелиери и бирени специалисти, които грижливо ще подберат и презентират за вас напитки, допринасящи за една незабравима вкусова експлозия.

Базата на Академията е напълно оборудвана с ресторант, кухня и конферентни зали, и е подходяща както за малки, така и за големи групи. Разполагаме с мултимедия и озвучаване, подходящи за фирмени презентации и обучения.

За повече информация и изготвяне на оферта - свържете се с нас.