Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Предизвикайте Дядо Коледа

Предизвикайте Дядо Коледа
Пиробатерия Enigma Fireworks

Дори и Дядо Коледа не винаги е Дядо Коледа – в различните държави този емблематичен старец носи различни имена – Синтер Клаас, Санта Клаус, Сан Николаус, Крис Крингъл, Дядо Коледа, Дядо Мраз – всички тези имена обаче са символ на Коледното раздаване на подаръци. Тези наименования идват от различни култури и понякога са много по-стари, отколкото човека с червеното палто.

В Скандинавия например, весел елф на име Юлтомтен и неговото джудже Юлниссаар xодят по домовете и оставят подаръци. 

Във Франция Пер Ноел пък пълни чорапите на децата с лакомства.

В Гърция и Кипър Дядо Коледа се казва Агиос Василиос (Свети Васил).

В Испания на Дядо Коледа казват Олентцеро, който е облечен в национални дрехи и носи бутилка хубаво испанско червено вино.
В Италия съществува история за жена, наричана Ла Бефана (вещицата), любезна вещица, която се вози на метла и влиза през комините на италианските домове, за да постави пепел в чорапите на непослушните деца. При добрите идва Баббо Натале.

Пенливо вино Christa
Охладен свински врат
Изображенията на продуктите са илюстративни. Декорацията не е включена в цената. Цените са обявени в български лева и важат само при закупуване на Метроединица.
Офертите са валидни до изчерпване на количествата.
Офертите са валидни само за отбелязания период от 06:00 ч в първия ден на валидност до края на работния ден на участващите магазини в последния ден на валидност.
Офертите не важат за Складови бази Банско и Слънчев бряг, както и за покупки при условията на доставка.
Крайната продажна цена е калкулирана на база включена отстъпка и начислен ДДС в размер на 20%.
МЕТРО не гарантира наличие във всички участващи магазини от всички цветове, десени и размери от продуктите, показани в рекламните материали.


Пълните условия на „МЕТРО Коледна Кампания 2015“ вижте тук