Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Отгледано с грижа в България


Ние в МЕТРО вярваме в традициите и силата на нашата земя. Затова подадохме ръка на българските стопани, за да засеят  и отгледат плодовете и зеленчуците, които всички обичаме.

Съвместно с Института по зеленчукови култури „Марица“, работихме по възобновяването на традиционните български семена, за да могат местните сортове с така познатите вкусови качества, отново да се отглеждат по родните полета.
Подкрепихме над 200 малки земеделски производители от цяла България, за да доставят пресни плодове и зеленчуци от полето директно до 11-те магазина на МЕТРО Кеш енд Кери.
Сто и петдесет автентични български сорта плодове и зеленчуци ще станат част от  обичайния асортимент на МЕТРО тази година: Розово сърце, Наслада, Рила, Ивайловска и Куртовска капия, зеле Кьосе и Балкан...

Защото нашата същност е скрита в традицията. Тя определя вкуса ни, който ни свързва и с нищо не можем да заменим.Отгледано с грижа в България
Отгледано с грижа в България
Късметлията, който печели страхотната кола, е Албена Игнатова, която ни е пратила снимка от магазина ни в МЕТРО Плевен.

С кошница с плодове и зеленчуци по свой избор ще напълнят: Петьо Гергов, Angel Angelov, Десислава Джукева, Stanislava Yancheva, Анелия Стоянова, Галина Георгиева, Недялко Иванов, Julka Nakov, Emiliya Marinova, Nade Toneva, Stanislav Atanasov.

Честито!