За истинските ценители на виното

За истинските ценители на виното

Уважаеми ценители на виното,

Събирането на бонус точки за специалната селекция вина и иновативни аксесоари Vacu Vin приключи. До 08 март имате възможността да използвате събраните от Вас точки, за да закупите избрания от Вас продукт на промоционална цена.


Комплекти и аксесоари за сервиране и съхранение на вино

Дъска за сервиране
Щипка за барбекю
Комплект чаши на столче 4 бр.
Комплект прибори за стек 4 части
Комплект купи 4 бр.
Комплект купи 2 бр.
Охладител за вино SILVER
Охладител за вино ELEGANT
Охладител за шампанско CLASSIC
Наливник за вино CRYSTAL
Тирбушон TWISTER
Съд за сервиране на храна и сосове BREAD and DIP
VacuVin e компания с изключителна насоченост към разработване на иновативни технологии и производство на уникални по дизайн, надежност и практичност аксесоари и продукти за домакинството. Всичко започнало през  1983, когато г-н  Бернд Шнайдер, откривателят на Vacu Vin, решил с помощта на своя брат инженер да  разработи идеята си как да бъде съхранено качеството на виното при вече отворена бутилка.

Днес  патентованото устройство на VacuVin за съхрание на виното  при вече отворена бутилка, чрез вакуум  се използва в над 35 милиона домакинства в над 80 държави по целия свят. През 1986 г. VacuVin открива своята фабрика и започва да произвежда и дистрибутира “Vacuum Wine Saver”, а скоро след това стартира представянето на много други различни и иновативни домакински продукти. Продуктите от асортимента на VacuVin са доказали своят успех, чрез повече от 20 спечелени международни награди за иновативен дизайн.

Ексклузивно: Шампанско BOLLINGER

Bollinger шампанско
Боленже е производител на пенливо вино от региона Шампан във Франция от далечната 1829 г. Известно като “Шампанското на Джеймс Бонд”, Агент 007 го опитва за първи път в „Живей, а другите да умрат“ от 1971 г. Оттогава шампанското се превръща в неизменна част от поредицата за Бонд.

Лили (Мадам) Боленже, емблематична дама, управлявала компанията през 50-те и 60-те години на миналия век, разширява производството чрез закупуване на още лозя и неуморно обикаля света, за да промотира бранда.

Лили е добре позната в региона и до днес, оставяйки няколко цитата за шампанското, най-забележителният от които е: „Пия го, когато съм щастлива и когато съм тъжна. Понякога го пия, когато съм сама. Когато съм с компания е задължително. Пия го, когато съм гладна и когато не съм. Във всички останали случаи, не го докосвам – освен, ако не съм жадна.

Специална селекция вина

CHATEAU NOTTON AOC MARGAUX
LE COLLINE DEI FILARI AMARONE
ARMAND D'ARTOIS CHATEAU NEUF DU PAPE
POUILLY-FUME
COTES DU RHONE БЯЛО
COTES DU RHONE ЧЕРВЕНО
JEAN DELAC ШАРДОНЕ PAYS D'OC
JEAN DELAC МЕРЛО PAYS D'OC
JEAN DELAC СИРА PAYS D'OC

Правила на програмата за събиране на точки :


 • Програмата е с период на валидност от 28.04.2016 г. до 17.08.2016 г.
 • За всеки 10 лева (с ДДС) похарчени в произволен магазин на  Метро Кеш енд Кери България, ще получите по 1 бонус точка  на каса.Промоцията не е валидна за складова база Банско и Слънчев Бряг, както и при покупки при условията на доставка;
 • Залепете бонус точките върху талона за събиране;
 • След като съберете 10  бонус точки, занесете избрания продукт на касата, заедно с попълнения талон за събиране и се възползвайте от специалната обявена отстъпка;
 • Можете да събирате бонус точките до 17.08.2016 г.
 • Можете да представите попълнения талон за събиране до 31.08.2016 г. за да се възползвате от съответната отстъпка;
 • Бонус точките не могат да бъдат заменяни за пари;
 • Променени, фотокопирани, увредени карти за събиране или карти с неправилен брой бонус точки няма да бъдат приемани;
 • Всички продукти, предлагани на промоционални цени срещу бонус точки, могат да бъдат закупени без бонус точки на регулярна цена;
 • Всички оферти са валидни до 31.08.2016 г. или до изчерпване на количествата промоционалните артикули.
 • Снимките на продуктите са илюстративни