Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 2016

Ден на предприемача

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕНЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА?

В чест на всеотдайността и усилията, които собствениците на малък и среден бизнес влагат в своята работа, на 11 октомври МЕТРО ще отбележи Деня на предприемача.  Този ден ще бъде посветен на предприемачите по целия свят, които се грижат за своите клиенти със страст, отдаденост и енергия. На този ден те ще могат да представят специални предложения за своите клиенти. Време е и вие да се подготвите за 11 октомври!

Ден на предприемача

Регистрирайте се за Деня на предприемача

Ако притежавате собствен бизнес, регистрирайте се за Деня на предприемача на www.den-na-predpriemacha.bg. Там ще можете да представите своите специални предложения, с които да привлечете клиенти на 11 октомври и да се присъедините към глобалната общност на предприемачите. На първите 1000 регистрирали се ние ще осигурим комплект рекламни материали, с които да се рекламирате в Деня на предприемача.  
img-1
Търсене на специални предложения

Искате да опитате нещо ново? Търсите изгодни оферти или просто повод да празнувате? Денят на предприемача е перфектната възможност да откриете вашите нови любими магазини, ресторанти или други бизнеси. На 11 октомври предприемачи от целия свят ще предоставят специални предложения под формата на ценови намаления, изгодни оферти или безплатни мостри. Просто отворете www.den-na-predpriemacha.bg от своя мобилен телефон, за да откриете специалните предложения близо до вас. Дори ако не сте в България, на база на своето местоположение ще видите оферти близо до вас и в Германия, Испания, Италия, Франция, Румъния, Сърбия… в над 20 други държави, в които МЕТРО отбелязва Деня на предприемача.

Създайте специални предложения

Искате да увеличите клиентите си? Създайте вълнуващи и примамливи предложения, за да привлечете повече хора. Може да предложите намаление в цената (20% намаление) или изгодна оферта (купи 2 на цената на 1). Може да отправите и специално ценово предложение (напр. капучино гранде за 1.99 лв.). Не пропускайте тази възможност да представите най-добрите си продукти или услуги! След като създадете своето специално предложение, в Деня на предприемача хора от целия свят ще могат да търсят на картата специални оферти във вашия район и да открият именно вашите услуги. Създайте своите специални предложения сега на www.den-na-predpriemacha.bg.

img-2
Отпразнувайте Деня на предприемача! 

Денят на предприемача е ден за празненства! Ако сте предприемач, значи е време е да украсите своя офис, магазин или ресторант и да представите своите специални предложения онлайн. Ако сте клиент, разгледайте специалните предложения близо до вас чрез опцията за търсене върху картата на www.den-na-predpriemacha.bg. И в двата случая, пригответе се за ден, изпълнен с настроение и забавления!


РАЗГЛЕДАЙТЕ СТРАНИЦАТА НА ДЕНЯ НА ПРЕДПРИЕМАЧА

Разгледайте дигиталната платформа на Деня на предприемача, на която може да се регистрирате за големия ден, да създадете специални предложения или да откриете специални оферти близо до вас. Посетете www.den-na-predpriemacha.bg сега!

img-3
img-4
img-5

ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА ПРЕДПРИЕМАЧАНавсякъде по света предприемачите се грижат за своите клиенти със страст, отдаденост и енергия.. Те правят света ни по-добър и ни карат да се чувстваме като у дома си. Затова МЕТРО иска да им благодари!

СЪЗДАЙТЕ ОФЕРТА
ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ДЕНЯ НА ПРЕДПРИЕМАЧА С БЕЗПЛАТЕН КОМПЛЕКТ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Merch Teaser image 16_9 w 640px

Пригответе се да отпразнувате със стил Деня на предприемача с нашия безплатен комплект от рекламни материали, който ще предоставим на първите 2000 от вас. В него ще откриете всичко необходимо, за да популяризирате специалното си предложение на място или онлайн. 

Вземете рекламен комплект

EXAMPLES OF SPECIAL OFFERS FOR OWN BUSINESS DAY