Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 2017

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕНЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА?

В чест на всеотдайността и усилията, които собствениците на малък и среден бизнес влагат в своята работа, на 10 октомври 2017г. МЕТРО ще отбележи Деня на предприемача. Този ден ще бъде посветен на предприемачите по целия свят, които се грижат за своите клиенти със страст, отдаденост и енергия. На този ден те ще могат да представят специални предложения за своите клиенти. Време е и вие да се подготвите за 10 октомври!

За тази цел всеки ден ще ви представяме нова оферта тук. 

Инициативата ни е под мотото "Време е да поставим собствения бизнес в светлините на прожекторите“, за да покажем това, което го прави специален. И, за да ги подкрепим в израстването им, ще ви разкажем за 50 български предприемачи. Техните интервюта можете да прочетете ТУК.

 

 

Включете се в Деня на предприемача

Ако притежавате собствен бизнес и бихте искали да ви помогнем да го промотирате, регистрирайте се за Деня на предприемача на www.den-na-predpriemacha.bg. Там ще можете да представите своите специални оферти, с които да привлечете клиенти на 10 октомври и да се присъедините към глобалната общност на предприемачите.    
img-1
Търсене на специални предложения

Искате да опитате нещо ново? Търсите изгодни оферти или просто повод да празнувате? Денят на предприемача е чудесна възможност да откриете вашите нови любими магазини, ресторанти или други бизнеси. На 10 октомври предприемачи от целия свят ще предоставят специални предложения под формата на ценови намаления, изгодни оферти или безплатни мостри. Просто отворете www.den-na-predpriemacha.bg, за да откриете специалните предложения близо до вас. Дори ако не сте в България, на база на своето местоположение ще видите оферти близо до вас в над 20 други държави, в които МЕТРО отбелязва Деня на предприемача.
 

Ние ще популяризираме офертите ви

Искате да увеличите клиентите си? Създайте примамливи оферти, за да привлечете повече хора и ги качете на www.den-na-predpriemacha.bg. Може да предложите намаление в цената (20% намаление), изгодна оферта (купи 2 на цената на 1) или пък специално ценово предложение (напр. капучино гранде само за 1.99 лв.). А ние ще се погрижим офертите ви да достигнат до повече хора! След като създадете своето специално предложение, в Деня на предприемача хора от целия свят ще могат да търсят на картата специални оферти във вашия район и да открият именно вашите услуги.
 
img-2

Да празнуваме Деня на предприемача!  

Денят на предприемача е ден за празненства! Ако сте предприемач, значи е време е да украсите своя офис, магазин или ресторант и да представите своите специални предложения онлайн. Ако сте клиент, разгледайте специалните предложения близо до вас чрез опцията за търсене върху картата на www.den-na-predpriemacha.bg. И в двата случая, пригответе се за ден, изпълнен с настроение и забавления! 
 

ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА ПРЕДПРИЕМАЧАНавсякъде по света предприемачите се грижат за своите клиенти със страст, отдаденост и енергия.. Те правят света ни по-добър и ни карат да се чувстваме като у дома си. Затова МЕТРО иска да им благодари!
Партньори