Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Пловдив Марица става на 10 г.

10 години метро пловдив Марица

МЕТРО Пловдив – Марица става на 10 години, празнувай с нас и вземи 10% отстъпка!

Ела в магазини МЕТРО Пловдив - Марица в периода 28-30 ноември 2018 и покажи на каса полученото Viber съобщение с баркод за отстъпка, за да се възползваш от специалната оферта – 10% отстъпка от дължимата сума.

Ето и пълните условия на кампанията:

Общи условия на кампанията

 

МЕТРО Пловдив - Марица става на 10 години, празнувай с нас и вземи 10% отстъпка

 

 1. Организатор на кампанията: МЕТРО Пловдив - Марица става на 10 години, празнувай с нас и вземи 10% отстъпка. Кампанията се организира и провежда от „МЕТРО Кеш енд Кери България” ЕООД, ЕИК 121644736, със седалище и адрес на управление гр.София, бул. Цариградско шосе 7-11 км („Организатор“).

   

 2. Общи условия: Настоящите Общи условия на кампанията са публикувани на сайта на Организатора – www.metro.bg/plovdiv2-bday, откъдето са достъпни през целия период на Кампанията по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.

  Организаторът си запазва правото да променя настоящите Общи условия, като всяка промяна ще бъде оповестена на сайта на Организатора на www.metro.bg/plovdiv2-bday.

   

 3. Право на участие: Право на участие в Кампанията имат всички пълнолетни физически лица, ползващи валидна клиентска карта на МЕТРО, които са получили Viber съобщение с баркод за отстъпката.

   

 4. Период на кампанията: Кампанията се провежда в периода 28 30 ноември, като отстъпката е валидна само при плащания, извършени в Участващия обект на 28 – 30 ноември 2018 г.

   

 5. Територия на Промоцията: магазин МЕТРО Пловдив - Марица в „Участващия обект“. В Кампанията не участват покупки, извършени при условията на доставка.

   

 6. Механизъм на кампанията: При покупка на непромоционални продукти в рамките на периода на Кампанията и представяне на каса на баркода, получен във Viber съобщението, клиентът получава отстъпка от дължимата от него сума в размер на 10%. Отстъпката се приспада директно от дължимата от клиента сума при плащане след сканиране на баркода на Viber съобщението.

   

 7. Други условия:
 • Всеки участващ клиент може да използва получения от него баркод еднократно.
 • Задължително условие за ползване на отстъпката е представяне на каса на баркода, получен във Viber съобщението.
 • Отстъпката не се прилага по отношение на закупувани цигари и амбалаж, захар и олио.