Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Новата МЕТРО Складова база в Слънчев бряг осигурява над 350 продукта за професионалните си клиенти

складова база Слънчев Бряг

Поръчката за тези артикули направена до 12 ч., ще бъде доставена до обекта на клиента в рамките на същия работен ден

Клиентите на МЕТРО Кеш енд Кери от района на Слънчев бряг и Бургас вече ще могат да разчитат на новата складова база, осигуряваща своевременна доставка на над 350 продукта от ежедневна необходимост за професионалната кухня. Поръчката за тези артикули направена до 12 ч., ще бъде доставена до обекта на клиента в рамките на същия работен ден.

МЕТРО Складова база се намира в северната част на Слънчев бряг до Аквапарк (Складова база блок Г) и обслужва професионалните клиенти - хотели, ресторанти и нощни заведения в Слънчев бряг, Несебър, Ахелой, Равда, Елените и Свети Влас.

В камерите за температурно съхранение разположени върху 750 кв. м. МЕТРО Складова база поддържа постоянна наличност от най-необходимите за ХоРеКа бизнеса артикули, подлежащи на незабавна доставка.

„Целта ни е да се превърнем във водещ партньор на ХоРеКа бранша в най-големия курорт на България!“, казва Съби Ангелов, управител на МЕТРО Складова база Слънчев бряг. „Разбира се клиентите ще имат възможността да поръчат и от над 30 000 артикула от целия асортимент на МЕТРО за доставка в рамките на следващия ден.“

В пилотния сезон МЕТРО Складова база Слънчев Бряг ще бъде подкрепена на място от екипи от други магазини – някои от най-добрите и опитни специалисти от Работа с клиенти и Доставки на Метро София 1, София 2, Банско, Благоевград, Велико Търново, Русе, Пловдив 1.

Работното време на складовата база е всеки ден от 8 до 18 часа. 
Телефон за подаване на поръчки, от 8 до 22 часа: 056/857 147
E-mail: delivery.bourgas@metro.bg
Информация за нови клиенти: 0889 449 002

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев
 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“