Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Кеш енд Кери България планира трансформация и по-стабилно присъствие в Сливен и региона

Планираните промени ще помогнат на МЕТРО да бъде по-близо до своите професионални клиенти

МЕТРО Компакт

МЕТРО Кеш енд Кери България ЕООД предприема стъпки по преструктуриране и развитие на бизнеса си в Сливен и региона, част от които са свързани с функционирането на магазин МЕТРО Компакт в града. Първата фаза от това преструктуриране предвижда трансформиране на дейността на МЕТРО Компакт Сливен от 1 януари 2015 г. и реорганизация на взаимоотношенията с неговите постоянни клиенти.

МЕТРО ще развие присъствието си в региона на Сливен и Ямбол, следвайки своята визия за по-голяма близост с професионалните си партньори. В кратък срок обектът на МЕТРО ще бъде отворен на друга локация, във формат съобразен с бизнес потребностите на клиентите от двете области.

За клиенти ползващи услугата по доставки няма да настъпят съществени промени. Стоката ще се доставя от МЕТРО Стара Загора, а графикът за поръчка и доставка не се променя. Без промяна остава практиката мениджъри клиенти на компанията, да посещават партньорите си, за да предоставят информация за промоции, асортимент и активности на МЕТРО.

Клиентските карти ще бъдат преиздадени на място при първо посещение в МЕТРО Стара Загора, без да е необходимо клиентите да представят други документи. За улеснение, създадена е организационна възможност за издаване на карти и в МЕТРО Бургас.

За професионални клиенти, за които пътуване с цел закупуване на стоки до Стара Загора или Бургас не е желана възможност, МЕТРО предлага опцията да се възползват от услугата по доставки. Заявките могат да стават през Интернет – през онлайн платформата за поръчки, по телефона или чрез e-mail. Информация за онлайн заявките може да бъде намерена тук.

Системата за онлайн поръчки предлага достъп до пълния асортимент на компанията с над 30 000 продукти и възможност доставката да бъде направена „до врата“ на професионалните клиенти.

Повече информация, по организацията на бизнеса в региона клиентите ще могат да получат на телефони 042/613160; 042/613151; 042/613147.

Планираните от МЕТРО промени ще доведат до по-стабилно и значимо присъствие в региона с оглед на стратегията на компанията за по-голяма близост и взаимодействие с професионалните й клиенти.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев
 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“