Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Кеш енд Кери подкрепи седмото издание на годишните награди „Успелите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“

Фондация "Димитър Бербатов"

МЕТРО Кеш енд Кери подкрeпи седмото издание на годишните награди „Успелите деца на България“, организирано отфондация „Димитър Бербатов“. Българската футболна звезда лично връчи почетните призове и обяви стипендиите на победителите в 3 основни направления – изкуства, образование, спорт.

Наградите спечелиха  9 деца от български училища в страната: - по три във всяка област на изява и в нея - по едно във всяка възрастова група (от І до ІV клас, от V доVІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас). Бяха отличени и български деца от училищата ни в чужбина. Специална награда спечели и млад участник в благотворителни инициативи, а също така и преподавател.

„Благодаря за подкрепата на МЕТРО! Радвам се, че помогнахте за реализациятана нашето тържество.“, каза Димитър Бербатов по време на церемонията в лятната градина на частен клуб „Резидънс“ в центъра на София. МЕТРО Кеш енд Кери осигури напитките за тържеството.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“